НАЛИВНІ ПАРФУМИ
UA MarketВинницаБрендові наливні парфумиСтатьиСолодкі східно-пряні парфуми з бензоїном
Контакты

Солодкі східно-пряні парфуми з бензоїном

Одним із основних компонентів парфумів є бензоїн. Але не кожен напевно схарактеризує, як пахне бензоїн в парфумерії? Які нотки аромату відчуваєш, вдихаючи і з чим асоціюються? Варто зазначити, що цю смолу отримують із дерева – стиракс. Цей аромат неможливо сплутати з іншим, може мати свої оригінальні особливості в залежності від походження – Таїланд чи Китай.

Особливості парфумів

В ароматі бензоїну ніжні вершкові й насичені бальзамічні нотки вдало поєднані з ароматом смоли, ванілі. Композиція складна, в своєму складі має етанол, лаванду, але в той же час насичена, східно-духмяна. Цікаво, що речовина має афродизіакальні властивості, тому раніше називали «Молоко незайманої». За допомогою неї відновлювали сексуальний потяг. Крім того, вважалося, що ефіри боряться з нечистою силою, їх навіть використовували у храмах.

Аромат бензоїну тонізує, дарує бадьорість, активно бореться з депресією, апатією, ідеально підходить до парфумів з солодкими ароматами. Особливо гарно поєднується з ваніллю, камеддю, сандалом, крім того, з деревними нотами – ялиця, ялина, кедр. Бензоїн в парфумерії надає деревним ароматам вишуканості. Якщо поєднати з мохом, ветивером, отримається неймовірний запах. Ще одна перевага – згладження гострих ароматів – пачулі, іланг-іланг. Духи з бензоїном користуються популярністю, так як мають тонкий тягучий східний шлейф. Їх легко розпізнати серед тисячі різних, достатньо лише вдихнути і насолодитися ароматом.

Важливо знати, що речовина зовсім нетоксична, не викликає алергічної реакції, немає жодних обмежень щодо використання смоли в косметології. Крім того, ефірні олії бензоїну мають свої переваги: зцілення шкіри, антиоксидант, дезінфекція, регенерація.

Популярні аромати з бензоїном

Познайомимо з декількома популярними композиціями, які вас обов’язково зацікавлять і не залишать байдужим.

Prada Candy

Цей жіночий аромат неможливо сплутати з іншим. Незважаючи на простий склад, він підходить для витончених красунь, так як має східні сонячні мрійливі акорди, які дарують безтурботність, грайливість. Витончена назва підкреслює гармонію дівчачої романтики і ауру прихованої спокуси. Солодко-ванільний бензоїн з медовим відтінком фіксує шлейф найсолодшої карамелі.

05 января 2024
© 2021 - 2024 Брендові наливні парфуми Пожаловаться на содержимое